Sølv til gulljentene fra Blindheim!

J98 har siste årene vært på Sognefjord cup, og i fjor var de uheldig og røk ut på cornere i kvarfinalen.
 
Dette var siste mulighet,og de nyttet sjansen sin godt!
 
 
Banene på Kaupanger er gressbaner, men er trange og små. Egentlig utrolig at de setter store jenter opp på disse, men det er en egen sak.
 
Kvartfinalen ble aldri spennende og de kjørte over Dahle, og fikk full kontroll og punkterte kampen tidlig og cruiset inn til seier. De ledet 5-0 til pause og la på en til etter pause, slik at det ble hele 6-0.
 
Så ventet seiersikre bergensere fra Os, og de fikk noe å tygge på utover i kampen. Hele Blindheim laget kjempet som løvinner og de gikk til i dueller. Os har en noe fysisk spillestil som er negativt kjent og så også denne gang. Vår gode keeper Grete måtte ut på båre og det var noe dramatisk, etter en stygg albue. Os mente man burde tåle slikt..Til alt overmål prøvde de å så tvil om antall cornere selv om det var notert 3-2 i favør av Blindheim.
 
Banens beskaffenhet gjorde at Os kunne score to mål etter innkast, og det forteller alt hvor små og trange disse var.Ikke verdig et sluttspill for de største jentene.
 
Finalemotstander ble Hatlavik fra Bergen, og et noe ukjent navn på fotballhimmelen. Men de vartet opp med klare seiere og skal både til Dana og Norway cup, med store ambisjoner. De valset over både den ene og den andre på sin vei, og vant bl.annet kvarten med 8-0 og semien med 4-1.
 
Blindheim fikk en god start og kunne scoret på noen fine oppløp, men i det store og hele ble det en forsvarskamp. Til tross for dette kjempet våre jenter heroisk.
 
Kampens eneste mål kom på en litt billig men absolutt korrekt straffe, der keeper bommet på ball og traff en motspiller uten at det var en sjanse i området-. Det var bare et lite uhell. Når det er sagt stod Martine i mål og var kampens store spiller.
 
Kampen ebbet ut og jeg er nesten sikker på at vi ikke tapte gullet men vi vant sølvet,fordi det tok ikke lang tid før jubelen var i taket hos jentene!
 

Skrevet av

Hogne Worren

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift