GULL I FINALEN FOR J99!

*

En dramatisk finale mot erkerival Sykkylven endte med seier på cornere, etter 2-2 ved kampslutt!!
 
Sykkylven møtte man også innledningsvis, og vist man ikke viste bedre så ville man tro at det var trykkfeil…Blindheim tapte hele 9-0,og man kan vel si at man ikke var helt våken eller med i den kampen…
 
Jentene fikk ristet fort av seg den kampen og vant med store siffer de andre kampene,og kaptein Eva svor at de skulle ta Sykkylven i finalen..
 
Gneist fra Bergen ble rundspilt i kvartfinalen,og etter en litt treg start tok man over og fikk kampen inn i sitt rette spor,med ball trilling imellom seg.Hele 5-0 ble det og stor jubel.
 
Kampen mot Sykkylven ble en rysare og den bølget frem og tilbake. Man kunne ane konturene av utklassing da SIL tok ledelsen allerede tidlig i kampen, men man tok raskt tak i kampen og fikk begynne balltrillingen som Blindheim er best på. Til slutt ble dette kronet med utligning.SIL tok så ledelsen igjen, men BIL gav seg ikke og denne kampen skulle vinnes. Trykket på med mange store sjanser der man til slutt fikk en noe lettvint mål etter corner. I slike finaler teller man også cornere og denne gang hadde Blindheim 3 flere enn motstander, og dermed kunne man kontrollere dette inn og til ville jubel scener.
 
 

Skrevet av

Hogne Worren

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift