Blindheim satte sitt preg på Lerum cup!

Gull til J99 og sølv til J98.

 
 
Jenter 1999
 
 
Jenter 1998
 
 
Blindheim har siste årene lagt turen til Sogndal og Sognefjord cup,nå omdøpt til Lerum cup.
 
Så også i år,og det var nærmest rene valfarten fra Blindheim der nærmere 190 med stort og smått beveget seg blant kronglete veier og fjorder. Veldig mange hadde stopp i fagre Stryn, og fikk nyte litt sommerlig preg. 
 
Ekstra kjekt var det at så mange foreldre og småsøsken satte sitt preg på arrangementet og bidro til at barna fikk støtte og trøst når det røynet på.
Men stort sett var det bare smil og glede hele helgen til endes,og det er noen fantastiske barn vi har å passe på, så det ordner seg selv!
 
Idrettsprestasjonene vil naturlig nok variere fra lag til lag, men gleden og spenningen over neste kamp kan ingen ta fra en. Dette er det store med fotballspillet og som vi aldri blir lei. Det er også så moro å se foreldre som ikke har noe spesielt forhold til fotball bli så engasjert og glade, da har vi gjort noe godt!?
 
Skribenten har hatt en vanskelig oppgave med å følge hvert enkelt lag og ikke fått sett alle kamper naturlig nok..
 
Ikke mindre enn 2 finaler ble det og Blindheim satte sitt preg på cupen. Det ble gull til J 99 og sølv til J98. Se egne artikler.-
Disse var de eneste med sluttspill.
 
Gutta var med, og de var klassene G2000 og G2001.
 
Gutta hadde litt variable resultater, men stod på og jobbet.
 
Jentene var med i klassene J2001 og J2000.
 
J2000 er uavgjortspesialisten og hadde 2 tap og 3 uavgjort.
 
J2001 fikk mye velfortjent skryt etter 4 seiere,og det med utklassingssiffer.De fikk tøff motstand mot Bergen Nord som spiller en klasse opp i sin hjemlige serie,og de var best spillemessig,men kreftene holdt ikke helt inn.
 
Nå venter en velfortjent ferie og da er det bare å hvile seg med å trene på teknikk, skudd, finter osv.osv.
 
 
J2001
 
 
 
 
Rundt 190 personer møttes til felles grillfest med underholdning fra utesenen på det misunnelsesverdige flotte felles-anlegget på Gaupne.
 
Ikke bare er jentene og gutta flink på fotballbanen,men også under den årevisse Grillaften i Parken,så slo de til med solid underholdning.
Kjekt at de tør og vil frem på scenen.De var både dans og heftige rytmer,samt catwalk.Ballong konkurranse,quiss og mye mer stod på programmet!
 
 
Vi gleder oss til neste års Lerum Cup!
 
 
 
 
 
Skrevet av
Hogne Worren
 
 
 

Hovedsponsor

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift