De klarte det!

Nå venter regional Talentsamling i Orkanger.

 

 

Anna Krohn Salen og Emma Lausund gikk gjennom nåløyet fra den spissede sonesamlingen på Vestnes i mai. Nå venter regional Talentsamling i Orkanger.
Jentene har spilt håndball siden 4. klasse, men det er ikke alt. Tre treninger i uka til tross, Anna spiller også fotball mens Emma går på Rytmisk gymnastikk 3-4 ganger i uka.
Men begge bedyrer at de vil velge håndball når det snart blir så seriøst at de faktisk må ta stilling til akkurat det. Disse jentene vil satse, og det er heller ingen tvil om at de satses på, da de nå er valgt ut til den regionale talentsamlingen i Trøndelag.
De mener at to idretter bare har virket positivt for dem. Anna mener fotballen har vært med å opprettholde kondisen hennes. Løp er hennes styrke, og det at hun er venstrehendt trekker hun fram som en fordel for henne i håndball. Hun har klare ambisjoner om å bli bedre på å finte.
Emma trekker fram ballkontroll og smidighet som fordeler med gymnastikken. Finte, true på mål hver gang man får ball er vanskelig, men hun er høy og er best i forsvar, supplerer Anna, når Emma synes det er vanskelig å trekke fram positive egenskaper ved seg selv.
Neste år får de forhåpentligvis inn en ny ekstern trener. Cecilie kjenner de godt fra tidligere, da hun  hadde mye med dem å gjøre under sone. Jentene ønsker at det nye 96/97-laget sammen kan ha vilje til å satse, ikke gi opp når det butter i mot.
Det butter i allefall ikke imot for disse to fine representantene fra Blindheim IL. Vi kan bare ønske dem lykke til i sommer.

Skrevet av

R.E.Skovly

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift