Reisebrev fra Tyrkia - dag fem

Dag 5, mandag (1. Påskedag)

Etter lørdagens kamp og gårsdagens hviledag, ble dagen i dag brukt til kvalitetstrening. Morgenøkta inneholdt formasjonstrening, mens ettermiddagen ble viet til høy intensitet i ”speideren”.

Enkelte fikk litt mer tenning enn andre under treningen, og det haglet med baller over alle hauger. Vi fikk gartneren til å klyve over gjerdet for å hente noen av disse. Gartneren var lite bekvem med å surre rundt i buskaset på grunn av alle slangene som har tilhold der. Dette var heldigvis noe vi ikke kjente til da vi gikk der selv og svima i joggesko og shorts.

I dag har vært nok en varm dag, og det gikk med fem kartonger drikkevann under siste trening. Når mange av spillerene stilte i kun shorts, som åpner for nye føljetonger i serien ”mest solbrent”. Eldste Skovly er en erfaring rikere og stilte med lange strømper hele dagen; her holder det ikke med sunblock engang.

Etter ettermiddagstreningen gikk hele laget i bassenget der de stod for å kjøle ned muskulatur og starte restitusjon.  Det går rykter om at renseanlegget gikk i alarmstatus og ekstra kloring ble igangsatt øyeblikkelig. Vi trøster oss med at vi sikkert fikk opp temperaturen på bassenget fra 15 til 16 grader i løpet av denne seansen. Tidlig i sesongen er vannet i bassengene her kaldt…

Resten av dagen blir det hvile og fri dressur, to nye treninger i morgen.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift