Bortehelg for Elitedamene

Følg kampene LIVE på poengliga.no fra lørdag kl 13.00

På bildet slår Linn C. Osnes over blokken til Henriette Garnes. I helgen spiller de to på samme lag når Elite reiser til Stavanger og Oslo

Etter to strake tap innledningsvis ligger Blindheim nest sist i eliteserien for damer. Denne helgen får de sjansen til å pynte på tabellen når de skal spille to bortekamper mot henholdigvis Randaberg og Koll. 

Den første kampen går allerede lørdag klokka 13. Dette er kampen som ble utsatt på grunn av flytrøbbel i sesonginnledningen. Randaberg har gjort sine saker greit i sesonginnledningen, og tok blant annet sett mot Oslo sist helg. De må sannsynligvis ha tre poeng i helgen for å henge med i medaljekampen. Kan Blindheim klare å hindre dette? Sannsynligvis er dessverre svaret nei. Jeg forventer at rogalandslaget vinner kampen nokså greit, og får poengene de er på jakt etter. Så får det være opp til det unge Blindheim-laget å bevise at jeg tar feil

Søndag derimot har Blindheim bedre sjanser.Tabelljumbo Koll har spilt hele fem kamper allerede, og tapt alle. Dersom Blindheim klarer å prestere godt og stabilt ligger det gode poengmuligheter mot hovedsstatslaget. Dette er en mye vanskeligere kamp å tippe, og det kan fort bli en lang og tung sesong for det laget som mislykkes med å ta sin første seier for sesongen. 

Det spilles ingen andre eliteseriekamper i helga, men de to topplagene Stod og Oslo er opptatt med 1.runde i nordisk cup. Denne ukens tips blir derfor at begge de to norske lagene går videre til neste runde i nordisk. Forhåpentligvis fortsetter den gode tippetrenden fra sist kamphelg, hvor jeg fikk begge tipsene riktig..

 

Neste hjemmekamper
Søndag 9.november kl 17.00 i HATLANEHALLEN (Blindheim - Randaberg) 1/8delsfinale cup MENN
Søndag 16.november kl 16.00 i Blindheimshallen (Blindheim - Oslo) Eliteserien kvinner

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift