Fire Blindheimspillere tatt ut på regionlaget

Klare for NM

Fire jenter fra Blindheim IL er tatt ut på regionlaget i volleyball. Regionlag er i volleyball bare for U16-spillere, altså i år for spillere født i 1999 og senere. Marte Buset, Marie Hanken, Jenny Juliebø og Ingrid Moen er alle uttatt i den endelige troppen på 12 spillere. De to førstnevnte har allerede debutert i eliteserien, og kan kanskje bidra med litt erfaring på NM-laget. Jentelaget til Møre og Romsdal har blitt henholdigvis nummer 6 og 7 de to siste årene. Kan en semifinale være innenfor rekkkevidde i år?

I år er ingen Blindheimspillere med på guttelaget fra Møre og Romsdal. Laget står med gull og sølv fra de to siste årene, da blant annet flere Blindheimspillere deltok. Det kan leses om tidligere utgaver av NM her og her

Hele troppen kan sees her  NM skal spilles i Kringsjåhallen i Oslo helgen 16-18.januar, samme helg som cupfinalene for senior spilles. Regionlagutøverne får selvsagt mulighet til å overvære cupfinalene, hvor damelagene til Oslo og Stod, samt herrelagene til Nyborg og Tromsø skal kjempe om gull. Gull skal forhåpentligvis også Blindheim-jentene kjempe om den helgen, og det vil bli spennende å se hvordan årets NM for regionlag utvikler seg.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift