Reisebrev fra Tyrkia - BIL fotball A-lag dag 1

Referat fra dag 1:

Etter en langtekkelig tur er vi endelig godt installert i Side. Vår tur startet ca halv sju på kvelden i Ålesund, da vi sjekket inn på flyet.
Omtrent halv ni gikk flyet fra Ålesund til Stavanger, og omtrent halv elleve startet vi fra Stavanger til Side, Tyrkia.
Etter det man etter tidligere erfaringer med tyrkisk grensekontroll bare kan kalle en fornøyelig stopp i immigrasjonskontrollen, kom vi ned til buss og bagasje etter kort tid.
En busstur i lite trafikk om natta gjorde sitt til at vi var i hotellet halv seks om morgenen og kunne nyte en amputert frokost før noen timer tiltrengt søvn.

Været var flott, bassengområde var flott og maten var flott. En super opptakt til trening klokken 15:00 på supre gressbaner, bare tre minutter fra hotellet. 
Dette var tilfelle for de fleste på turen. Noen erfarte dessverre at et kjapt legebesøk for å være på den sikre siden før trening, raskt resulterte i 
en god neve dollar før alt var OK. En erfaring rikere, var vi fulltallig på treningsfeltet for det vi kun kan karakterisere som en super gjennomgang.
Det var full tenning fra første sekund og mye godt spill. Klarer vi å holde samme tempo og agressivitet fremover lover dette bra.
Trenerteamet hadde enkelte oppfordinger og måltall utover kvelden som vi skal måle spillere på utover treningsleir og kamp. Fremover er det pliktig oppmøte kl 0830 hver morgen og full innsats morgen og ettermiddag i hele uken.
Etter gjenkomst til hotellet ble alle spillere beordret i et forholdsvis kaldt basseng for nedkjøling av hardkjørte beinmuskler. 
Resten av dagen ble brukt til soling, avslapping og kort sightseeing. I morgen tidlig blir det ny trening og trenerteam må nok stille med 
gode porsjoner SPF 30 for å forhindre såre skuldre, nese og lår. 

Takk for i kveld, oppdatering følger plutselig.
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift