Blindheim fotball på Selje Cup!

Blindheim har siste årene besøkt Selje flittig, og så også i år!

 

Vakre Selje var rammen for Seljecup, som feiret sitt 20 års jubileum som cup.

 

Når også værgudene var med, ble det en festlig ramme rundt det hele.

 

Det fine med Selje er at man parkerer bilen på fredag og løyser den igjen når man reiser hjem på søndag.

 

Blindheim hadde med J13 og J14 og gutta stilte med 2 lag fra 2003.

 

Jentene hadde sluttspill og begge lag kvalifiserte seg til sluttspillet allerede før siste kamp var spilt. I fjor stilte det lovende J13 laget en klasse opp og kom helt til finalen, så

forventningene var ikke mindre denne gang. En imponerende foreldregruppe der nesten alle var tilstede bidro til godt humør hele helgen. De vil ikke passe på barna sine nødvendigvis, men se god fotball ble det sagt!

 

Spesielt imponerende var det at 3 av spillerene er å regne som helt nybegynnere!

 

De kunne juble helt til finalen som ble en kamp mot motstanders keeper som var imponerende god og heldig! At det kun stod 2-0 til slutt var nok hennes fortjeneste, men det er lov det!

 

Stolt kunne kaptein Astrid Myren heve pokalen over hodet.

 

J14 hadde også skumle hensikter og vant mye innledningsvis, blant annet 13-0 mot Florø. Det er sterkt med tanke på relativt korte omganger. De spilte veldig flott fotball og imponerte, derfor var det nok veldig fortjent at de lett tok seg til finalen med 5-0 mot Selje. De viste at i finalen ble det langt hardere motstand når Åheim stod på andre siden. Dette er et lag som topper 1 divisjon, og har vunnet mot oss før. Det er litt stilart krig, men de er gode på dødballer og effektive. Kampen stod å bikket, og vi tok fortjent ledelse 1-0,men en corner ble omsatt rett i mål. Vi jaget seiersmålet og ledet klart på cornere, men så var det et par frispark som gikk rett i mål uten at vi kan laste keeper for det. Dermed vant de kampen og vi måtte noe slukøret ta til takke med 2 plass.

 

Gutta hadde delt opp laget i to og fikk møte lag som de normalt ikke kjenner så godt til, og det er alltids kjekt. De spilte hele 10 kamper og reiste hjem med 9 seiere! Det står det respekt av! Når de lærer seg å legge seg i tide slik at de kan ta kamper kl 0830 da har de nok den 10 ende inne også…

 

Mye fin fotball av gutta som tar store steg og samspillet blir bare bedre og bedre. Kjekt å se at de spiller fotball og ikke druser slik mange gjør. Fotball skal spilles ikke sparkes!

 

Gutta har ikke sluttspill slik at det ikke er notert noen resultater, men vi er sikker på at de hadde komt langt om det hadde vært saken.

 

Så vi kan trygt slå fast at Blindheimslagene gjorde sine saker godt på denne turneringen!

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift