Vilde Hanken - ei aktiv Blindheimsjente!

MENER DU AT DIN DATTER/SØNN ER MED PÅ FOR MANGE AKTIVITETER?

Ja da bør dere holde dere meget godt fast når dere leser om Vilde Hanken..

Eller hva sier dere om et ukes program som innbefatter;

 

  • FOTBALL TRENING ,mandag,tirsdag og torsdag

  • FOTBALLUTVIKLING, morgen økt fredagog annen hver søndags kveld.

  • HÅNDBALL, mandag, onsdag og torsdag

 

For å krydre det hele så er hun med i sangkor og spiller i orkester, og må også øve på å spille cello..!

Det kan bli en del kollisjon, men det kan også bli en del doble økter, men man forsøker  å til rette legge best mulig for at dette skal gå opp. Treneren passer også på at man ikke brenner ut jenta og tilpasser treningene til dette, og har naturlig nok gode samtaler med jenta underveis.

Vilde sier at det naturlig nok må god planlegging til for at dette skal gå opp. Også velvillige og positive foreldre spiller nok inn og de står klar til alle tider av døgnet. De sier at det er et privilegium å ha aktive barn som kan ha glede sammen med andre. Dessuten er det viktig å skape gode holdninger og god planlegging. Så lenge det ikke går utover skolearbeidet så er det greit, sier far, Kjell-Einar Hanken.

Kjell-Einar forteller at han får seg en 20 minutter lur før jobb når Vilde tar morgenøkta, så det går greit..

Vilde har hatt mange flotte opplevelser med både orkesteret der hun ramser opp tur til Amsterdam og påfølgende konsert. Har også spilt konsert med Aleksander Rybak og det glinset minst like mye i øynene når hun forteller det som Rybak sine !  Videre cuper med fotballen og håndballen. Hun er også nylig Kretsmester i fotball og har egentlig kort fartstid som fotballspiller, kun ett år. Det er skarpt siden hun kom inn i et lag som har spilt siden de var 6 år og som er meget gode!

Om hun fikk velge mellom en sportsopplevelse eller spille foran et stort publikum i Royal Albert Hall ville hun nok valgt en finale i en sport, men er klok nok til ikke å si om det er fotball eller håndball!

På spørsmål om hva blir det neste, så sier hun leende, Ballett?? Og kikker spent på pappas reaksjon..!

Så til dere som småklager litt over at barna/ungdommen har mye å gjøre..Dere skal være svært glad for at de er aktive, men det finnes også en middel vei..Vilde har valgt å være særdeles aktiv og trives med det , og kan ikke tenke seg noe annet. Familien er aktiv og har nok mange jern i ilden,og med en søster som spiller på Elitelaget til Blindheim i en alder av 15 år så er de nok sportslige anlagt. Yngste mann finner man bare man leter på fotballbanen..Så det blir nok ikke mindre aktivitet fremover for godeste familie Hanken!

Tekst og foto: Hogne Worren

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift