Blindheim G2000 på plass i Danmark.

Tirsdag sparkes Dana Cup 2014 i gang. Gutter 2000 fra Blindheim har tatt turen.

Dana Cup foregår i Hjørring i Danmark og er danmarks største sportsbegivenhet. Faktisk er Dana Cup verdens tredje største ungdomsfotballturnering og den  mest internasjonale ungdomsturneringen i verden med 90 prosent utenlandske lag. Det har vært et langsiktig mål for Blindheim G2000 å være med på denne turneringen. Nå er vi her!

Flere spillere på laget med foreldre og søsken har kombinert turen med ferie og vært her noen dager allerede. Noen av familiene på laget har sammen leid et gårdsbruk omygd til sommersted og vært her i helgen. Dette stedet er et flott samlingsted der vi har innlosjert over 30 personer med smått og stort.  Noen i hovedhuset og enkelte i grisefjøset. Storlåven er bygd om til idrettshall. Her er treningsrom,  svømmebasseng, utegrill og egen fotballbane. En meget grei plass å være.

I går kom resterende spillere nedover og nå er alle guttene og ledere innlosjert på EUC Nord Handelsskole som ligger sentralt i forhold til aktiviteter og baner. Begrenset med plass i klasserommet er det og slik skal det vel være på en fotballturnering.

I ettermiddag ble det gjennomført en treningsøkt og strategier ble lagt. I kveld er det åpningssermoni og konsert. Første kamp er allerede klokken 08:20 tirsdag mot Egersund. Senere på dagen blir det kamp mot Vineta Wolin fra Polen.

Ute skinner solen og gradestokken ligger og bikker på 30 grader.  Det bli med andre ord varmt å spille fotball og det medisinske støtteapperatet vil kjøre på med vannbøtter, svamper og drikke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift