Volleyball - Blindheim starter sesongen!

Denne helgen starter 2.divisjonslaget til Blindheim Volley sin sesong. Laget deltar i en oppkjøringsturnering i Trondheim, hvor de spiller i klassen for eliteserie- og 1.divisjonslag. Blindheim vil få tøff matching av NTNUI elite, de etablerte 1.divisjonslagene NTNUI 2 og Blussuvoll, i tillegg til nyopprykkede Stod Volley. Turneringen vil gi god kamptrening før sesongen starter med 1.runde i cupen 28.september.

 

«Turneringen vil være en nyttig test før sesongstart, der vi får prøvd ulike spillere i ulike posisjoner. God motstand gjør at vi hele tiden må være på tå hev. Vi vil også bruke turneringen til å trene på et nytt spillesystem i blokk/forsvar-fasen, hvor vi har gjort enkelte forandringer i spillestilen og samarbeidet mellom blokken og forsvaret. I tillegg vil vi selvsagt fortsette å forbedre og utvide angrepsspillet», sier trener Hallgeir Buset

 

Blindheim har også i år en stor og bred stall, som nå teller 12 spillere. I år valgte ingen spillere å flytte til ToppVolley-linja i Rogaland, noe som understreker at dagens volleyballtilbud på guttesida i Blindheim er attraktivt for unge talenter. Blindheim IL er godt fornøyd med dette, og vil se på løsninger som også på jentesida vil forhindre at talentene forlater klubben og regionen.

 

Herrelaget teller likevel to spillere færre enn i fjor. Den 18-årige kantspilleren Magnus Stafset har valgt å gi seg, i tillegg til at 16-årige Jonas van Weert har meldt overgang til sørlandsklubben Dristug IL. Det viste seg dessverre at det ble for store praktiske utfordringer ved å kombinere skolegang ved ToppVolley med spill for Blindheim IL. Vi føler oss trygge på at den nye løsningen er den beste både for Jonas og laget. 16-årige Bjørn Duwe, som tok store steg mot slutten av fjorårssesongen, er den mest sannsynlige erstatteren for Jonas.

 

 

Vegard Buset

Blindheim IL

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift