Cupeventyret over for Blindheim

 

 

Blindheim J16 var på forhånd allerede historiske da det aldri har vært spilt kamp om kvartfinale i NM før i fotball på Blindheim.

 

Træff var motstander og vi viste at de kom med sine beste spillere som spiller i 2 divisjon flere av dem.

En virkelig flott ramme rundt kampen var det ,og ifølge speaker for dagen, Baard Ivar Nielsen, var det hele 283 tilskuere tilstede, godt hjulpet av at 10-trinnet klokelig la avslutningen til selve kampen.

Det må vel være rekord for en J16 års kamp? Endatil vakthold var det ordnet med!

 

Før vi nesten har startet kampen så skjer det fatale i første angrep at vår forsvarsbauta Julie Reiakvam blir stygt skadet i duell.Julie er nettopp kjent for aldri å ligge nede og tåler utrolig mye,derfor var det som om det gikk et kaldt gufs over stadion.Smertene var forferdelig  for henne og jentene rundt ble naturlig nok satt ut av redsel for hva som var skjedd.Det ble tidlig konstatert at dette var alvorlig skade og ambulanse ble rekvirert.Det tok en halvtime med ulidelige smerter,og senere ble det meldt om lårbensbrudd.Jentene forsøkte etter beste evne å fokusere på kampen,men man kan bare tenke seg selv.Julie er en fantastisk spiller og idrettsatlet utenom det vanlige.Hun er også et flott forbilde for alle yngre spillere,og en visekaptein som går foran med pondus og stil.Hun vil bli sårt savnet på banen,men vi vet at jentene og lagledere vil ta godt vare på henne og bygge henne opp igjen.

Det som skulle bli en glede og en fest ble med ett ble ikke fotball så viktig lenger.

 

Men kampen ble startet igjen,og vi fikk faktisk de to første sjansene med Martine på venstrekant,men avslutningen gikk i nettveggen,og det samme med Kari på andre kant.

 

Vi viste de hadde et hurtigtog i Vilde Sunde og hun fikk raide vel lenge og gikk igjennom og plasserte den til sides for keeper.Hun skulle skape mer problem i kampen,men til slutt så gjorde jentene det som de burde gjort fra start av,og det var å ta henne ut før hun kom opp i fart.Uten tvil en spennende spiller.

 

Kort tid etter scoringen etter 20 minutt kom nr.2 og det var Solrun Sæter som scoret denne.Fikk for mye rom og kunne lett prikke ballen i hjørnet.

 

Det ble gjort noen omrokeringer,og vi fikk mer trykk fremover på banen.Emma var blant annet aleine med keeper,men denne var meget solid og avverget så vidt.Emma Rimereite(2000) spilte for øvrig en meget god kamp,og er et stort talent.Spillemessig kom vi mer med i kampen og et ørlite håp ble tent.

 

Det ble også pauseresultatet.

 

Andre omgang startet med mer trykk fra Blindheim sin side,og Kari Skovly kom flere ganger igjennom på sin kant,og var flere ganger alene med keeper.Men igjen hadde den gode Træff keeperen rutine gjennom spill på høyt 2 divisjon nivå til å redde skuddene som kom.Hun kom alltid ut i stor fart,og muligens ville det vært lurere å runde henne for så å sette ballen på mål.Vi kom oss i alle fall til mange gode sjanser.

 

Kampen ble definitivt punktert siste minuttene og da ble en corner satt inn og et frispark fra skrå vinkel ble løftet over vår keeper.

 

Alt i alt en fortent seier til Træff naturlig nok når man vinner med 4-0.Men jentene skal ha for at de ga god kamp mot et veldig godt lag.Dessuten var det nok en mental nedtur når man hadde sine tanker hos Julie,uten at det skal være en unnskyldning.Kampen var tettere enn som så,men litt stygge siffer i forhold til spill og sjanser.Forskjellen var at Træff hadde en matchvinner i begge ender.

Skrevet av

Hogne Worren

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift