Reisebrev fra Tyrkia - dag fire

Dag fire, søndag 20.8

Denne dagen var som nevnt treningsfri, men helt uten aktiviteter har dagen likevel ikke vært. Manager Henriksen hadde med fast hånd krevd oppmøte på sandvolleyturnering klokken 11, og gjengen møtte samvittighetsfullt opp.

I strålende sol og flott temperatur var innsatsen på topp, og selv om spillet var litt ukjent for mange ble det scoret mange flotte poeng. Turneringen ble styrt av Preben, og fullt cupoppsett med mange kamper og poengstyring ble mesterlig håndtert. Dessverre glemte vi å ta bilde av vinnende tremannslag. Premiering er fortrinnsvis heder og ære og muligheten til å kalle seg vinnerlag i volleyball på Blindheim. Vi får håpe at Hallgeir Buset og co ser mellom fingrene på tituleringen.

Utover dagen ble det mye soling og ”lading” for den enkelte, og utpå ettermiddagen kom duften av stekt bacon sigende. Heldigvis var det ikke svidde sunnmøringer men kjøkkenkroken ved bassenget som fyrte opp grillen.

Matstellet er det ikke noe å utsette på, for her er det noe for enhver smak. Mange lokale spesialiteter, men også ”tryggere” valg som spaghetti, pizza og pannekaker for den som holder seg til tradisjonell meny.

Dagen er ikke helt slutt enda, men vi antar at mange vil finne bingen om ikke lenge, for å ta igjen søvnen de gikk glipp av i går. I morgen er det en ny dag med full treningsinnsats, og reveljen går som vanlig 08:00.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift