BLINDHEIM J 16 KLAR FOR HISTORISK NM KAMP MOT TRÆFF

Det blir en spennende kamp i morgen når Træff fra Molde kommer på besøk,og da avgjøres hvem som kommer videre i cupspillet.

 

Cup er cup,og alt kan skje!

 

Det ventes mye folk til denne kampen for en jentekamp å være,og siste gangs publikumsrekord vil nok sprenges da rundt 100 personer omkranset bana.

Det er varslet sogar at det skal være egne kampverter med gule vester..

 

Hele trinnet legger sin skoleavslutning til kampen,og det er en opptakt til videre avslutning senere på kvelden,og vi håper at jentene kan bidra med å få opp stemningen.

 

Blindheim jentene hadde en fin gjennomgang i går kveld med seier 7-0 mot svakt plasserte Bergsøy,så det blir nok andre boller når Træff står på andre siden av banehalvdelen.

 

Men da her også strategen Stine Reite tatt på seg den hvite og svarte drakten etter et opphold på hos Fortuna Ålesund.Ellers så rapporteres det om skadefri tropp og alle er heltente på oppgaven.

 

Det er kun 16 lag igjen i Norge,og det er en meget god prestasjon de har gjort allerede.Jentene hadde et ønske om bortekamp,og det får de nok oppfylt om de går videre.

 

Træff på sin side har hatt et par svake kamper der de har tapt sine kamper klart.Det er sikkert nerver før kampen mot Blindheim..

 

Vi skal lage en fin ramme rundt kampen ,og vi ønsker gjestene lag velkommen!

 

Kampen starter kl 1930,tirsdag 17 juni.Alle er hjertelig velkommen,og vi håper at jentene viser seg fra sin beste side!

 

Skrevet av Hogne Worren

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift