Velkommen til serieåpning A-laget,sesongen 2015

Hei alle sammen og velkommen til årets sesongdebut for BIL fotball A-lag.

 

Til tross for nedrykket i fjorårets sesong, så er det nå stor entusiasme knyttet til årets A-lag. Fjorårets juniortrener Preben Torvanger har fått ansvaret for A-laget, og har gjennom faglig dyktighet og ungdommelig entusiasme skapt en god treningsarene fra unge og eldre spillere.

 

A-laget består nå i det vesentligste av bydelsgutter fra Blindheim og veldig mange 15/16 åringer er nå knyttet til A-laget. Resten av stallen er en fin miks mellom ungdom og voksne menn. Gutta har nylig kommet hjem fra et vellykket treningsopphold i Tyrkia hvor siste finpuss før seriestart er lagt.

 

Uansett nivå og tabell så er det hyggelig om du som mor/far, søster eller bror, familie for øvrig, kjæreste, venner og naboer tar turen innom Blindheim idrettspark og støtter våre gutter i årets første seriekamp mot Stranda.

 

Her vil du møte et entusiastisk lag, med en engasjert Preben, Lars Andres, Tommy, Even m.fl. som alle vil sette pris på at nettopp du kommer.

 

Alle yngre spillere kommer gratis inn med et Blindheimantrekk, mens de voksne ser vi gjerne vil betale kroner 30,- for en underholdende affære på idrettsparken.

 

Velkommen skal du være –og ta gjerne med deg en du kjenner!

Her vil det være mulighet for både kaffe og vaffel.

 

Sportslig hilsen

 

Oddbjørn Solheim

Sportslig leder BILFOT.

 

Flest mulig – lengst mulig – best mulig

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift