Vi tipper 4. divisjon!

*

 

Vi hadde mange rette ifjor med vår tipping og vi forsøker å komme med tips også i år!

Serien tegner å bli tettere enn noen gang og flere spennende dueller er på gang!

Imidlertid så ser det ut som det skiller seg ut en tet-gruppe på 5 lag.Disse vil ventelig kjempe moment ene opprykksplassen.

I andre enden er det 3 lag som skal kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk.Nedrykk blir bestemt av hvem som rykker ned fra 3 divisjon.

Blindheim kan på gode dager vinne over de fleste,men det gjelder også i andre enden.Stabilitet er viktig og derfor tror vi at de ender noe midt på.

1)Volda

Føler at de vil gjøre oppholdet så kort som mulig i 4 divisjon,og de har uttalte opprykksmål.Vi tror de vil lykkes siden de har med de fleste spillerene fra ifjor samt en del nye.Vunnet de fleste treningskampene og tegner bra.Bare tap mot hardtsatsende Bergsøy i NM cupen.

 

2)Ørsta

Har fått tilbake scoringsmaskinen Mads Øvrebotten,og han alene kan skyte opp Ørsta en divisjon.Det kan ligge an til durabelig lokaloppgjør mot nabo Volda og lite skiller lagene.Også trener Svein Slinning er en som har vært ute en vinternatt før.

 

3)Rollon

Fyller som sin selvutnevnte erkerival,Aafk,100 år,og liker å ligge i toppen,men virker ikke helt å evne det siste lille.De har vært innblandet i opprykksstriden de siste årene,men faller av på slutten.Daniel Gjerde har scoret målene før,men han er nå i SIF.

 

4)Valder

Vi tror at Valder vil overraske i år med sentrale spillere i Steffen Oksnes Elde,samt et par blad Synnes som vil markere seg.Har et godt lag på gang,men mulig bredden er det som skiller laget fra opprykk.



5)Emblem

Vil igjen være med i det gode selskap,og vi tror de går en plass ned fra ifjor.Er stabil og vil ventelig få igang sin utenlandske scoringsmaskin,Bogdan.

 

6)Blindheim

Er gode nok til å slå de beste,men også å rote seg bort mot svakere lag.Har fortsatt 3 solide islendinger som fikk inn mer stabilitet.Mange spillere å velge mellom og optimismen er tilbake.

 

7)Stranda

Mistet en del spillere,etter nedrykk.Alltid mye kjemping og gir seg ikke,så vil krige inn poeng.

 

8)Hareid

Alltid forventninger til Hareid,men er i ferd med å fornye laget.Har stor bredde og også 2 er lag.Vil ta tid å få dem helt i toppen,men får alltid frem spennende spillere,og leverandør til Hødd over Eidet.

 

9)Langevåg

Noe likt Hareid.Flinke på aldersbestemte klasser og får frem gode spillere.Men kan bli noe urutinerte.

 

10)FK Sykkylven

Kom fra 5 divisjon,og også noe ungt,men ungt og gal kan være en god kombinasjon.Vi tipper det vil svinge fra runde til runde.

 

11)Godøy

Har mistet sentrale Alnes til SIF,og noe tynt bakover kan gjøre dette til en vanskelig sesong, Godøy har fått stempelet før og vist det til skamme.Det kan skje iår også.

 

12)Skodje

Mistet mange sentrale spillere,og det kan bli tungt.Vi tror derfor at det blir nedrykk på Skodje.

Men absolutt ingen klar dumpekandidat.Blir det tett i toppen blir det også det i bunnen !

 

Skrevet av

Hogne Worren

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift