Stortap for Elitelaget

Skuffende serieåpning mot Førde

Lagkaptein Linn Chr. Osnes og resten av Blindheimlaget ble stoppet av Førde. Foto: Bjørn Hjembo

Sesongens første hjemmekamp ble et sørgelig kapittel for Blindheim lørdag. Bortelaget Førde kjørte fullstendig over BIL og vant klart 0-3 (13-25,15-25,17-25) . Førde var knusende ovelegne fra start til slutt, og BIL hadde en altfor høy feilprosent. Akkurat som i serieåpningen mot Oslo viste servemottaket seg å være det største problemet. Litt spenning ble skapt i tredje sett da Blindheim gikk fra 9-16 til 15-16, men Førde knuste raskt det håpet som oppsto. I alt var over 70 tilskuere på plass for å støtte Blindheim, og laget er takknemlige for støtten de fikk fra tribunen.

Det unge Førde-laget framsto som langt mer samspilt enn Blindheim, og trener Jan Egil Tvinde sier til Firda at han er svært godt fornøyd med hvor få feil Førde gjorde. Blindheim på sin side, gjorde som nevnt for mange feil, og må arbeide med å senke feilprosenten i spillet. For Blindheim ble toppscorer Gabrielle Hustadnes med 10 poeng, foran lagkaptein Linn Osnes med 9. Det var likevel 19-årige Martine Viken fra Førde som var kampens dominerende spiller med i alt 16 poeng. Viken har nå 41 poeng på de to første kampene, og er med det toppscorer i eliteserien.

Trener Marcin Gården sier til Sunnmørsposten at han er svært misfornøyd med hvordan laget fremsto, og det er ikke lett å være uenig med treneren. Blindheim har mye å arbeide med i de neste tre ukene frem til bortekampen mot Koll 2.november. Da får vi håpe at laget fremstår bedre i servemottak og gjør færre feil. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og mye er fortsatt mulig for BIL! 

Vi takker dagens kampsponsor Salt Studio.

 

Øvrige kamper:

Koll - Oslo 0-3
Sortland - Randaberg 3-1

LagKamperVunnetTaptPoeng
Oslo2206
Førde2206
Stod1103
Nyborg1103
Sortland2113
Randaberg1010
Blindheim2020
Koll3030

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift