Reisebrev fra Tyrkia - dag tre

Dag tre, lørdag 19 april.

Som nevnt var dette avtalt kampdag mot Sund. Dagen startet derfor med buss til treningsfeltet 0915 og en rolig trening med enkle øvelser. Været var strålende, og det var noen mishagsytringer til solingsforbudet fra hovedtrener Gummi. Det er viktig med godt fokus på kamp og ingen skulle kunne komme til kamp etter 4 timer grilling i stekende sol. Mannskapet tok oppfordringen seriøst og hadde en rolig ettermiddag før avgang til stadion.

Kampen startet mot et ungt og friskt Sund-lag fra søndre ende av Sotra. Det skulle vise seg at vi fikk problemer mot et godt spillende lag med flere lynkjappe enkeltspillere. I første omgang satte Sund 3 baller i nota på vår side. Selv etter tordentale i pausen fikk vi ikke helt tak på kampen, og tapte til slutt 4-1. BILs mål ble scoret på straffe helt mot slutten av kampen, der en suser fra Tommy gikk innenfor stanga ut mot ene kanten.

En noe mutt gjeng samlet seg i konferanserommet til den tradisjonelle quiz-kvelden etter at middagen var inntatt. 41 vanskelige spørsmål krevde at deltakerene på de 5 lagene måtte vri hjernecellene godt. Vinnerlaget hadde 28,5 poeng, med Sæther, Tryggvi, Johan, Anders og Lianes som deltakere.

Etter kamp og quiz var det fri for alle, og siden søndag er eneste treningsfrie dag var det mange som dro kvelden nokså langt før de havnet i køya. En trivelig aften for alle, ble det referert til fra flere kanter av nabolaget.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift