Håndball Jente 2001 på tur

Håndball jente 2001 har vært på besøk til et VENNELAG i Oslo. Se også pdf vedlegg.

            u      

ULLERN  HANDBALL                                              VENNELAG                               

 

På en badestrand i Spania ble noen norske jenter kjent med hverandre gjennom sin felles interesse for håndball. De hadde lyst å treffes igjen og ideen om å bli vennelag ble sådd.

Fredag 20. mars satt 15 spente blindheimsjenter  og 4 ledere seg på flyet til Oslo.Vi ble hentet av foreldre på Lysaker stasjon og kjørt til Ørakerhallen. Der ventet 25 like spente Ullernjenter. De hadde dekket opp med langbord og tacobuffet. Vi ble plasserte i grupper sammen med de vi skulle bo hos og aktivisert med quiz og teambuilderlek  for å bli kjent.Klokken 22 ble vi hentet og kjørt til vertsfamiliene. 2-3 Blindheimsjenter  bodde sammen med 2-3 Ullernjenter hjemme hos en av spillerne. Spennede å skulle sove med fremmede i storbyen.

Lørdag morgen møttes vi i Hovseterhallen til trening. Vi ble trent av Trude Waagan, som i sin tid spilte håndball på Byåsen sammen med Trine Haltvik. Vi skjønte fort at disse jentene var vant til mer disiplin og langt høyere tempo enn oss. Men Blindheimsjentene  gjorde en kjempeinnsats! Trude var veldig flink til å vise - ikke bare forklare. Vi jobbet med høyre/venstre-  og overarmsfinte.

Foreldre kom med pastasalat  og foccacia til lunsj. Vi dusjet i hallen før vi reiste sammen med vertsjentene til sentrum for sightseeing og shopping. Flere av jentene lærte å snike på trikk og t-bane:-) Vi avsluttet med bowling  og pizza på Sollieplass, før vi trikket og banet oss hjem til våre vertsfamilier.

Vi har en felles facebook side der alle skulle legge ut bilder fra versfamilien. Ut i fra bildene å bedømme ser det ut til at jentene fant tonen og koste seg sammen også på fritiden.

Søndag var det duket for ny treningsøkt. Vi lærte underarmsskudd. Vi hadde smurt med matpakke fra vertsfamilien som vi spiste i felleskap i hallen. Dagen ble avsluttet med kamper bestående av blandede lag. Blindheimsjentene var tøffe og viste seg flott frem. Vi avsluttet med frukt før vi toget oss tilbake til Gardermoen  og rakk en Starbucks før flyavgang - til jentenes store glede.

Ullern håndball J-2001 består av 25 jenter og 3 lag. Et satsingslag i 14-års serien og 2 breddelag i 13-års serien. De trener 3 ganger i uken. Ikke en gang bursdag er gyldig fravær. De som er skadet har egen trener og eget treningsopplegg på sidelinjen hver eneste gang. De har også egen keepertrener på alle treningene.  De har trent judo for å bli tøffere i nærkamp og de har mentaltrening. Utenom serien deltar Ullernjentene  på ca 1O cuper rundt om på Østlandet i løpet av året, i tillegg til vennskapskamper med lokale lag. Dette er jenter som satser! Vi har vært veldig heldig å få trene med disse flinke håndballspillerne og har tatt med oss mye nyttig lærdom tilbake til Blindheim.

Vi skal møtes igjen og heie på hverandre under Partille-cup  i Gøteborg til sommeren.  Til høsten igjen er det vi som skal være vertsfamilier  og stå for treningsopplegg.  De har lagt listen høyt for oss :-)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift