Høstens siste hjemmekamp

Søndag klokka 14!

 

Søndag klokka 14 spiller Blindheim hjemme mot Sortland i det som blir årets siste hjemmekamp. Håpet er å kunne avslutte høstsesongen med en seier, men et medaljejagende Sortland vil ikke gjøre det lett for Blindheim. Blindheim har tapt alle kampene til nå, og ikke vunnet mer enn ett sett, mens Sortland ligger på tredjeplass i eliteserien med tre seire og to tap til nå.

Sist runde tapte Sortland 2-3 hjemme mot cupfinalist Oslo Volley, mens Blindheim tapte 1-3 mot den andre cupfinalisten, Stod Volley. Det er altså to revansjelystne lag som vil entre parketten i Blindheimshallen. De to lagene er også de eneste norske lagene som har tatt sett fra den suvererne serielederen Stod så langt denne sesongen.

Selv om Blindheim unektelig har lyst å slå Sortland, er det ikke til å stikke under en stol at nordlendingene er store favoritter. Som nyopprykket lag har de tatt eliteserien med storm med sitt hurtige angrepsspill, og er absolutt i rute til å nå sin målsetning om å ta medalje.

 

Andre kamper

Randaberg-Nyborg (Tips: H)

Randaberg jager medalje, og har tatt to sett fra Oslo Volley så langt denne sesongen. Legg til at de også har hjemmebanefordel, så ender man opp med et favorittstempel mot et kamprustent Nyborg-lag. Nyborg har ikke vunnet siden åpningskampen mot Koll, og har ikke spilt kamp på fire uker. Selv om de er et sterkt lag tror jeg ikke årets første borteseier kommer i helgen.

Stod-Førde (Tips: H)

Dette er rått parti, slik det er nesten samme hvilket norsk lag Stod møter. Det internasjonale stjernegalleriet kommer til å slå Førde, sannsynligvis 3-0. De unge, lokale Førdejentene får imidlertid mye læring ut av kampen, og vil fortsatt ha muligheter for topp fire og sluttspillplass.

Oslo-Førde (Tips: H)

Det blir nok en poengløs helg for Førde, som møter de to øverste lagene på tabellen. Det er av sine egne man skal ha det, og tidligere Førde-spiller Hilde Elvebakk vil nok score mange poeng for Oslo i helgen, slik hun også gjorde det i Blindheimshallen tidligere i år.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift