Utviklingsgrupper

Utviklingsgrupper - et nytt tilbud i BIL Fotball!

Tekst: Hogne Worren

I disse dager lanseres et nytt tilbud til barn og ungdom fra 13-16 år på tvers av kjønn. Gruppene vil bli satt sammen på tvers av alder og kjønn. Spillere med særlige forutsetninger utover dette, vil bli vurdert av sportsjef og sportslig utvalg.

Dette er for de som ønsker et ekstra tilbud på trening, og det er lavintensiv økter det blir lagt opp til.

Sportslig leder Oddbjørn Solheim og Sportsjef Rune Johan Skodje Olsen orienterte 70 spillere, trenere, oppmenn og noen foreldre om opplegget rundt dette i går kveld på klubbhuset.

Dette er ikke et opplegg for de beste, men skal gi alle en mulighet til å bli bedre.

Det er den indre motivasjon som skal drive dette fremover slik at hver enkelt har mulig til egen utvikling. Det skal ikke gå på bekostning av lagstrening og hver spiller er innforstått med dette og det skal underskrives kontrakter. Det er en grunnleggende krav at spilleren må ha motivasjon til dette og skal komme på øktene for å trene og ikke bli trent! Spiller skal også være et forbilde på egen lagstrening.

Det blir tidlig opp om morgenen og man skal starte morgenøkta 0645 og avslutte etter trening med en god dusj og en god frokost. I helgene blir det en økt og da søndags kveld slik at hyttefolket kan få litt rom for skigåing/ståing!

Det ble på møtet orientert om det sportslige innholdet og det ble presisert hvilke kriterier som ligger i bunn for en påmelding til dette ekstratilbudet. Tilbudet er for øvrig gratis.

Også trener vil få sin økt og utvikling med dette prosjektet og det legges opp til å invitere ressurspersoner som vil ha fokus og tema på utviklingsmål.

Spiller skal også lære seg gode holdninger med å føre treningslogg og treningsdagbok.

Det er fortsatt meget viktig og endog enda mer nå med et godt kosthold. Tillegg så skal det prioriteres god oppvarming og bruk av stabiliseringsøvelser for å unngå skader og vi minner om god uttøyning.

Dette blir et svært spennende prosjekt som dras i gang og det tas sikte på å starte fra uke 3-15

Påmelding gjøres til:

fotball@blindheim.idrett.no

Siste frist for påmelding er søndag 18.januar

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift