Herrelaget vant toppkamp

mens J15 vant turnering og elitelaget tapte

Sist helg var eliteserielaget på reise til Førde og Bergen hvor de spilte bortekamper mot Førde og Nyborg. I den første kampen, da Førde var motstander, klarte de å vinne et sett. Dette var bare årets andre settseier for Blindheimdamene, men de tapte likevel kampen 1-3. Dermed var optimismen økt i forkant av søndagskampen mot Nyborg, men dessverre endte denne kampen med et tap 0-3. Blindheim hadde en stor ledelse i tredje sett, men rotet altså bort denne. Dermed ligger de fortsatt sist på tabellen med null poeng på ni kamper, men det var absolutt bedring å spore i helga, i det som var langt jevnere kamper enn tidligere. Neste kamp er på hjemmebane mot Koll søndag 1.februar.

Det ble også spilt aldersbestemte turneringer sist helg. J15 gjorde det best, og vant sin klasse. G17 kom på andreplass i sin klasse, mens J17 måtte ta til takke med tredjeplass. G15 og 3.divisjon damer valgte begge å bli hjemme fra helgens turneringer på grunn av den sterke stormen som var meldt lørdag.

Torsdag kveld ble det spilt toppkamp i 2.divisjon menn. Volda møtte Blindheim i Voldahallen. Før kampen sto begge lag ubeseiret med 15 poeng.

Etter en ujevn start på kampen hvor lagene vant hvert sitt sett, ble de to siste settene nervepirrende. Begge settene ble vunnet av Blindheim med knepen margin. Dermed vant Blindheim kampen 3-1. Det var rundt 40-50 tilskuere på kampen, så tribunene var godt besatt, til 2.divisjon å være.

Etter halvspilt serie topper altså Blindheim serien med 18 poeng. Volda har 15, mens Molde har 12 på tredjeplass. Blindheim og Volda spiller sine neste kamper i Blindheimshallen lørdag 31.januar, hvor begge lagene skal møte Tingvoll og Averøy.

Denne helgen deltar fire Blindheimjenter i NM regionlag U16, hvor Møre og Romsdal har fått en knallhard gruppe, og skal slite med å spille seg videre til en semifinale.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift