Blindheim vant KM - J13.

Med to jevne lag viste Blindheim styrke med først å kvalifisere seg til sluttspillet og til slutt vinne KM!

Blindheim møttes i innbyrdes oppgjør i semifinalen. Deretter ble det en fartsfylt og tøff finalekamp mot Brattvåg som spilte seg frem til finalen gjennom seier mot Aksla. 

Disse to lagene har møttes før og i fjor trakk Brattvåg veldig ufortjent seieren i finalen da en klasse opp.

Blindheim trykket til i finalen og la press på Brattvåg. Derfor var det ikke ufortjent at kaptein Emilie arnestad Olsen banket inn 1-0. Dette stod seg utover, men gode og raske Olivia Valde ville det annerledes og banket inn et flott mål.

Laget slapp inn kun 3 mål i turneringen og ett mot det andre Blindheimslaget og da et tilfeldig selvmål som traff en spiller i bakhodet.

Turneringens toppscorer Sara Lande Klokk var et stadig uromoment og da 4 minutter gjenstod trakk hun seg glimrende fri og banket ballen i mål. Blindheim kunne da kontrollere inn til ekstatisk jubel både på tribunen og på banen.

Blindheim hadde de 4 første på toppscorer listen og 6 blant de 8!

Det er ikke tilfeldig at de presterer på et såpass høyt nivå, og de spilte blant annet 9 kamper mot gutter på trinnet i fjor og det endte med kun 2 knepne tap. De holder et utrolig høyt nivå teknisk sett og spiller også på svært små marginer.

Stolt kunne kaptein Arnestad Olsen heve bøtta og jublende jenter kunne danse seierdansen.

De ser nå frem til futsal i J14 klassen!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift