Storeslem for Blindheim jentene på Dahle cup!

 

 

 

Det ble ikke mindre enn dobbeltseier til BIL-jentene i helgen og det til tross for at hele 3 jenter var opptatt med Fylketslaget i Trondheim..og laget reiste også til Kr.sund uten keepere..

 

Laget var påmeldt i 14 års klassen selv om de fleste jentene er 13 år og to sogar 12 år.

Dahle cup er en stor innendørsturnering og kampene fordeles i haller i Kristiansund og nærområdet.

 

Jentene både rød og hvit feide igjennom innledende kamper uten å anstrenge seg nevneverdig og vant alle sine kamper,6 kamper,med klare siffer.Rød hadde ikke ett skudd mot seg i de innledende kampene..

 

Sluttspillet startet alt tidlig søndagmorgen og det var tidlig opp kl 0630, så ikke noe latmannsliv skal man bli mestere..Jentene var disiplinert i køys kl 2300 så det gikk rimelig bra.

 

Kvartfinalene ble vunnet klart mot henholdsvis CFK og Kattem 2.

 

Det ble noe tøffere mot Tingvoll som var et godt lag i semien,men en spennende kamp ble vunnet 5-3 til slutt og vi hadde et lag i finalen.Tingvoll er forøvrig kretsmestere i Nordmøre.Andre semien var mot Kattem1 som var gode teknisk,men vi viste ingen nåde og kontrollerte inn til 3-0.Da var det vill jubel over å ha to lag i finalen!

 

Finalen ble et aldri så lite antiklimaks da det var bare ett lag som ville spille god fotball,mens resten tuslet rundt.Hele 5-1 og det er ikke et normalt styrkeforhold så det er varslet omkamp alt!Rød slapp inn sitt første mål imot og det i sluttminuttene.

 

Nå har laget vunnet 4 av 4 cuper så det er svært talentfulle jenter som spiller.Vi får sitere en Dahle representant"har aldri sett ett jentelag med slik en spilleglede og spilleforståelse!"

 

Skrevet av

Hogne Worren

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift