2.divisjon herrer favoritter i seriekamper

mens elitelaget er ute av cupen

Heljar Kjerstad blokker mot Tingvoll i 2.divisjon. I helgen er han dessverre en av to Blindheimspillere som må bli hjemme pga. skader

Søndag spiller 2.divisjon herrer bortekamper mot Frode IL og Isfjorden IL. Ut i fra tabellen og tidligere resultater er Blindheim favoritter i begge oppgjørene. Målsetningen vil bli å vinne begge kampene, hente hjem seks poeng, og klatre oppover på tabellen. Pr i dag ligger laget på en fjerdeplass på tabellen, men har likevel vunnet alle sine kamper til nå. Etter helgens kamper venter først en ny rankingturnering for 1.divisjon i Bergen 29-30.november, før det er bortekamp mot Molde den 7.desember. Laget kan også følges på sine Facebooksider. Til helgens kamper er Heljar Kjerstad og Fredrik Mork ute med skade, Alexander Hellton Hovlid opptatt i jobbsammenheng, mens en småsyk Bjørn Duwe er usikker.

Elitelaget for damer har slitt med spillermangel i hele høst. Tilsynelatende kom det som en overraskelse å trekke bortekamp mot Randaberg i kvartfinalen, for Blindheim har rett og slett ikke klart å stille nok spillere, og har nå måttet avlyse kampen. Laget blir selvsagt bøtelagt av volleyballforbundet i henhold til deres sanksjonsreglement, i tillegg til at de altså er ute av cupen. Neste eliteseriekamp er hjemme mot Stod Volley søndag 30.november, og da blir det i alle fall kamp!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift