Rapport fra Fåberg Cup

Blindheim IL fotball,Fåberg cup 2014!

(Se flere bilder under artikkelen)

 

Fåberg cup er en flott cup som er godt organisert og med nærmere 5000 spillere er det en stor cup.

De siste årene har det vært mange Blindheim lag som har lagt turen til Jorekstad og Lillehammer/Fåberg området.

Det var jenter i klassen j2001,j2002 og j2003 sammen med j2002,to lag.Gutta var med følgende lag,G 2001 med to lag,G2002 med 3 lag!

 Det å holde orden på så mange lag er nesten umulig da det er et utall av kamper og man skal ha forberedelse til sitt eget lags kamper.

Vi har fått noen rapporter fra de ulike lagene:

 

Fredag var ankomst dag og de fleste hadde ikke kamp da,men gutter G2001 måtte i  ilden på kvelden.

Til tross for mange purringer har det ikke kommet noen rapport fra dem.

Men vi kunne konstatere at de vant mange kamper og slet kun i en kamp der de fikk skader og spilte med en mann mindre.De hadde litt støtte av noen fra 2002 laget som bidro godt.Laget kom også under i flere kamper,men hadde en flott egenskap å ikke falle sammen,men snu kampen til sin favør.

De gikk videre til sluttspillet,men røk ut.De fikk så spille plasseringskamp,og det gjorde de svært bra.God kamp,og stor underholdning.Det bølget frem og tilbake,og de jobbet knallhardt.De utlignet til 2-2 tett før slutt og fikk ekstraomganger.Der var det aldri noen tvil og de kunne putte to nye mål på kontoen.Flott cup for gutta som virkelig kan være stolte av innsatsen.

 

G2002:

Fra gutter 2002 reiste vi ca 83 stk , store og små. Vi hadde meldt på tre lag. Blindheim 1,2,3. Vi bodde stort sett samlet på Sørlia med de andre lagene fra Blindheim. Vi hadde en  kjekk kveld med grilling og kos på lørdag. Sporstlig så hadde Bil 1 En seier, en uavgjort og tre tap. Bil 2 gikk seirende ut av alle sine kamper og Bil3  hadde to seiere og tre uavgjort. G2002 hadde også flere spillere som  spilte kamper for g2001. De spilte 9-10 kamper denne helgen. Mange benyttet seg av badeanlegget og koste seg der. Det virker som alle har hatt en flott helg. Guttene stod på i kampene og hadde de kjekt sammen med de andre lagene på kveldene på Sørlia.

 

J2002

J11 og 12 stilte med to lag og en gjeng forventningsfulle jenter!

Mange av dem for første gang på Fåberg cup.Tre kamper på lørdag satte sine spor,men det gode humøret var som alltid på plass hos denne gjengen.Lørdag kveld var det grilling og sosialt samvær med resten av Blindheimslagene.Selv om reesultatene tidligere på dagen var av det kjedelige slaget,var stemningen på topp.Spillermøte ble avholdt og søndag var det klart for nye kamper.Innsats og kampspirit var tilbake og ble kronet med seier i ene kampen.For mange ble cuphelgen avsluttet med å se J01 ta gull,noe som inspirerer oss til å kjempe videre!

J2001 har vunnet alle cuper de har vært med på i år,og stilte naturlig nok som en av favorittene.De skuffet ikke,og vant hele cupen.(egen artikkel)

Alt i alt en flott opplevelse og om man ikke spiller om gull og heder så blir man i alle fall sammensveiset på en slik tur,og det gjelder også en fantastisk flott foreldregruppe.Husk å glede dere over at klubben gjør det godt og støtt lagene uansett hvordan det går.Når man er på cup er det svært kjekt å se de andre lagene og lære dem mer å kjenne.

Et fotballresultat blir fort glemt,og det kommer nye kamper..

 

De fleste bodde i Sørlia og det var fine omgivelser for barn og voksne.Som nevnt var det en flott kveld med grilling og sosialt samvær.

Det å være på cup er ikke noe latmansliv og for eksempet J2001 måtte opp kl 0600 hver dag for å være forberedt til kamp kl 0800..Men det er lærdom det også..

 

Strålende innsats av foreldre,trenere,lagledere og ikke minst disiplinerte spillere!Dere kan være stolt av det som ble prestert både på og utenfor banen.

 

Skrevet av

Hogne Worren

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift