Blindheim-jentene fosset frem på Fåberg Cup

Blindheim jentene fosset frem på Fåberg cup!

Jentefotballen på Blindheim er i medvind,og J 13 er en meget sterk årgang,og mye positivt har blitt skrevet om dem opp igjennom årene,og superlativene har vært mange og fortjente.

Selv om skribenten er noe inhabil,så må vi på øverste hylle også denne gangen!

For makan til spillglede,teknikk og spilleforståelse,og ikke minst kollektiv bevegelse er det lenge siden man har sett.Det å nekte motstander nesten et eneste skudd på mål i en turnering er også en prestasjon.Kun ett spillemål imot,og et innkast som ble kastet i mål ,samt et tilbakespill som ble rotet i mål er den defensive delen.Tar man med også fjoråret der det ikke var sluttspill med hele 35-0 på fire kamper så var de nok en av favorittene i år med sluttspill.

Blindheim J13 har nå et ekte hattrick etter å ha vunnet både Hydro Cup i Sunndalen og Seljecup.

Innledene kamper ble en ren parademarsj med store seiere,og full pott.Eneste motstand var Åndalsnes som ble slått 2-0,og disse skulle vi få møte også i finalen.Husk at det bare spilles en liten omgang på 25 minutter mot normalt 35 minutterx2!

Sluttspillet ble  innledet og vi tok en klar og fortjent seier med 7-0.Så var det kvartfinale som ble vunnet 4-0.

Semifinale ble spilt mot ØTI,Øyer-Tretten.En fotballoppvisning som gav fantastisk underholdning med fantastiske mål,og gåsehud spill.Ledere og andre fra motstander sa at de aldri hadde opplevd maken,og de hadde vunnet turneringer på Østlandet mot god motstand.De mente at laget måtte være helt klart blant de beste i landet..Når man ser at motstander blir dratt av og ballen blir limt i motsatt kryss diagonalt med venstra,da varmer det et fotballhjerte!Det var mer underholdning på Jorekstad disse stakkars 25 minuttene enn på to sesonger på CLS og Aafk kamper..Hele 8 mål rant inn og det kunne vært mye mer.

Vi var da klar for finale,og de var utrolig skjerpet.Nervene kom i vater etter et nydelig klasse angrep og Nora Ferstad Myklebust smelte den i lengste hjørnet.Åhh som vi har snakket om dette lengste hjørnet..Det rullet det ene flott angrepet etter det andre,men uttellingen stod ikke i stil,og det smalt noen ganger i stolpen og tverrligger.Banens beste var nok Åndalsnes keeperen som stod en kjempekamp.Vi var alene med henne noen ganger uten uttelling.I andre enden hadde ikke vår keeper noe som helst å gjøre og var vel knapt bort i ballen,men det var likevel nerve i kampen helt ut,og det var en lettelse når kampens dommer blåste i fløyten.

Stolt kunne jentene juble over et solid og fortjent Gull!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift