Treneren har ordet

Etter over tre måneder med knallhardt arbeid, ser vi virkelig frem til årets seriestart!

A-lags trener Preben Torvanger flankert av Oddbjørn Solheim og Rune Johan Skodje Olsen

Tekst: Preben Torvanger

Bilde: Hogne Worren

 

Året startet meget bra med mye folk på trening og stor iver etter å stille best mulig forberedt til sesongstart i April. Det dabbet litt av en liten periode, men både dugnad til Tyrkiaturen og sykdom må ta noe av skylden for dette. Etter dette har de aller fleste trent meget godt, og det er en sulten gjeng som er klar for å kjempe om poeng!

 

Vi har spilt hele åtte treningskamper i vinter. Det har vært et bevist valg å møte god motstand under hele oppkjøringen. Vi har møtt gode 4. divisjonslag som Godøy, Hareid, Sykkylven, Raumnes/Årnes (Akershus) og Vigra, divisjonskollega MSIL, Ørskog som ligger i divisjonen under oss, og 3 divisjonslaget SIF.  Vi har hatt god stigning både på trening og ikke minst i kamp, men nå er vi klar for å ta fatt i de virkelig viktige kampene! Alt det gode arbeidet som guttene har lagt ned i ”pre-season” er rettet mot et mål, seriespillet!

 

Jeg tror at årets A-stall er begynnelsen på noe virkelig bra. Først og fremst har det vært viktig for oss å begynne ”litt på nytt” med spillere som har tilhørighet og hjerte i klubben. Med unntak av Jan Erik Hellevik, som vi egentlig kan kalle Blindheimgutt, og Vegar Prozenko (ny fra ÅVK), er stallen helt og holdent bestående av spillere fra nærområdet. Jeg har ikke særlig greie på BIL sin historikk, men jeg vil tro at årets seniortropp må vær en av de aller yngste som har vært.

 

Det har vært store utskiftninger på laget i år, kontra fjoråret. Den talentfulle 99 årgangen har hatt stor innmarsj på laget, og mange av de vil være viktige brikker for A-laget allerede denne sesongen. Hele åtte femten/sekstenåringer trener fast med oss hver uke. Videre har vi en liten gjeng juniorspillere (17-19 år), en gjeng i starten/midten av tjueårene, og tre-fire i sin beste alder (30++). Disse utgjør årets A-lag og er de som skal løpe, krige, spille og blø for at laget skal gjør det best mulig i år.

 

Så hvilke ambisjoner har vi? Det er en grunn for at vi stiller til trening fire ganger i uken, nemlig for å vinne fotballkamper. Hvis du tror at vi er en gjeng glade amatører som bare holder på med dette for moro skyld, ja da tar du kraftig feil. Det er mye talentfulle gutter på laget, og de trener hardt for å bli litt bedre for hver trening  vi har.

 

Håper at mange tar turen til Blindheim stadion i år og hjelper oss frem mot viktige poeng.Ellers vil jeg også oppfordre alle til å se andre kamper på stadion. Det er mange talentfulle barn og ungdommer som daglig spiller kamper på stadion. Møt opp og støtt Blindheimsfotballen!

 

HEIA BLINDHEIM!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift