Bylaget jenter 2001 mot Blindheim J16

 

 

Bylaget jenter 2001 mot Blindheim J16

 

J 16 Blindheim er ett av Sunnmøres beste J16 års lag og skulle gi de lokale håpene på j2001 tøff motstand,og det ble det også til tross for at hele 99 gjengen til Blindheim ikke spilte.

 

Det kunne blitt stygge siffer om de hadde spilt,men de som var igjen hadde full kontroll selv om spillemessig var det mye å gå på.Bylaget er ikke helt samspilt enda og det var nok noe spesielt å gå fra 7 er kamp til stor bane,og store mål.Men de fant fort sine posisjoner og det er naturlig at jentene blir litt for veike og litt for lette i enkelte situasjoner,slik er det bare.

 

Gjennom hard og god matching så blir dette spennende for bylaget,og selve årgangen på 2001 er muligens noe av det meste spennende som har vært på flere år.Det vitner kamper som lokale lag har hatt rundt omkring i landet og der flere lag har markert seg svært positivt,blant annet Blindheim,Herd og Aksla. Disse lagene har også klart flest spillere med i troppen.

 

J16 kom lett igjennom på høyrekant ved et par anledninger og da var det to kjappe i sekken,før en uheldig keeper ikke fikk spilt ut ballen skikkelig så stod det 3-0.Dette ble også pauseresultatet.

 

Midtforsvaret til bylaget imponerte og var samspilte og markerte seg svært positivt,der Emilie Olsen fra Blindheim pakket inn målfarlige og hyperraske Martine Drønnen.Solveig Engås fra Herd var også meget solid og blant de bedre på banen.Fremover så var Sara Lande Klokk,Blindheim den drivende i en litt uvant venstrekant,men det løste hun veldig bra.Spilte også bak og gjorde sine saker godt hele kampen.Lise Farstad fra Herd var også et friskt pust når hun kom inn i andre omgang.Det gjorde også Kristine Ødegaard og også hun i en uvant venstrekant,men gjorde mange flotte kombinasjoner som gjorde det vanskelig for J 16 laget.Keeper Guro Grønningsæther var et positivt bekjentskap fra Nordal-Eidsdal og stod godt i mål.

 

Astrid Myhren,Blindheim er så rolig og sikker med ball og gjorde knapt en feil i hele kampen.Så mer enn godkjent for våre egne jenter,og da er vi faktisk veldig objektive.

 

Bylaget manglet noe driv på midten,og det ble litt for mye strekk i laget.Er sikker på at dette kommer,og at man får mer kontakt med lagdelene så blir dette meget bra.Muligens manglet turboen som kunne gjort noe med det,Nora Ferstad Myklebust,BIL,måtte dessverre stå over pga. en lei strekkskade.

 

En fin gjennomkjøring og god innsats av begge lag.5-1 ble det til slutt og bylaget kom mer inn i kampen og skapte mer og mer utover.Det er forskjell på fysikk som utgjør forskjellen i en slik kamp.Det er bare sakens natur.

 

Skrevet av

Hogne Worren

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift